sâmbătă, 14 iunie 2014

Corina si Traian sunt fericiti in Spania

Se pare ca fostii concurenti, Corina si Traian, s-au reintalnit si isi continua povestea de dragoste, chiar daca multa lumea nu credea in ei. Astfel, dupa ce Traian si a fost descalificat, iar Corina a parasit a competitia, cei doi au continuat sa tina legatura prin intermediul online, care ne ofera multe instrumente, inclusiv Skipe.

Unii nu credeau, insa Corina a decis sa plece in Spania si acest lucru s-a si intamplat.Inainte de a plecat pentru a fi alaturi de baiatul pe care-l iubeste, Corina a vorbit cu mama ei, care desi s-a opus relatiei, a lasat-o sa plece.



Si judecand dupa buchetul de flori, primirea si pozele ulterioare, se pare ca Traian si Corina formeaza un cuplu fericit si in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Trebuie sa recunosc ca eram si eu oarecum sceptica in privinta relatiei, multe lucruri negative s-au intamplat in casa Mireasa pentru fiul meu, insa se pare ca totul a avut un final fericit. Le doresc multa fericire!

Chiar daca parasit competitia, cei doi ii sustin pe Constantina si Raymond, carora le-au scris numele pe nisipul unei plaje.


 Sursa: Facebook.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu