vineri, 12 septembrie 2014

Constatina si Raymond in vizita la parinti

De fapt, Constantina si Raymond in vizita la parintii ei, la Macesu. Cei doi castigatori Mireasa pentru fiul meu 3, si-au facut o pagina. Pagina oficiala a Constantinei si a lui Raymond este ASTA. Aici posteaza actualizari mai mereu, tin legatura cu fanii etc.
In ultima actualizare (pe care a scris-o Raymond banuiesc), aflam ca cei doi se afla in vizita la parintii Constantinei din 10 septembrie, urmand sa se intoarca la Cristianu, apoi la Bucuresti, unde aceasta incepe cursuri. Nu stiu inca despre ce cursuri este vorba, o sa fac un update cand aflu.
Din poze, vedem ca cei doi se inteleg bine, concursul Mireasa pentru fiul meu se pare ca totusi uneste destine. Uneori, casniciile nu dureaza, insa sunt concurenti care au chiar si copii impreuna.



Cateva cuvinte:

Raymond și Constantina MPFM 3
Yesterday
Buna seara la toata lumea! In sfarsit dupa 7 ore de mers (cu masina) ,am ajuns si la maces....vrem sa multumim maceseniilor pentru primire (nu au aruncat cu rosii) Va dorim o seara placuta,nu uitati ca va iubim si ne gandim la voi ori de cate ori facem ceva

Le uram mult succes, sanatate si fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu